Op Weg Naar Een Nieuwe Wereld

Op weg naar een nieuwe wereld PDF
Author: Hal Lindsey
Publisher:
ISBN: 9789024502592
Size: 38.94 MB
Format: PDF, Mobi
Category :
Languages : nl
Pages : 271
View: 6687

Get Book

Aan de hand van het bijbelboek "De openbaring van Johannes" en de wereldgebeurtenissen wordt beschreven hoe de nieuw wereld met de terugkomst van de Messias eruit zal zien.

Jij In De Nieuwe Wereld

Jij in de Nieuwe Wereld PDF
Author: Peter Verellen
Publisher:
ISBN: 9781521781067
Size: 74.60 MB
Format: PDF, Docs
Category :
Languages : nl
Pages : 546
View: 2472

Get Book

Je mag er dus gerust van uitgaan dat dit boek over jou gaat. Over jou als een 'bewoner' van onze planeet Moeder Aarde. Wat bedoel ik dan met een Nieuwe Wereld? Je hebt enerzijds jouw eigen wereld, de leefwereld waar jij je in bevindt en anderzijds de wereld waar we op leven, de aarde. We leven dus allemaal op dezelfde aarde, maar tegelijkertijd ook allemaal in onze eigen wereld. Beide zullen een drastische verandering ondergaan in de komende tijd. We gaan met ons allen naar een Gouden Tijd. Een nieuwe tijd op een nieuwe aarde met een allesoverheersende vrede en het terug 'leven' vanuit onze ware aard. Onze ware aard was ons voor 'lange tijd' ontnomen door de 'duisteren'. Dit zijn de allerrijksten en de allermachtigsten op onze planeet, die hun eigen plaats dus altijd hebben kunnen kiezen. Het is niet verwonderlijk, dat alles wat wij mochten horen, zien en leerden kennen, door hun 'controle' is gegaan. Wij zijn zodanig gebrainwasht en gemanipuleerd dat het niet simpel zal zijn, om door deze grote 'waas van onwetendheid' door te dringen. Toch ga ik het proberen, neen, ik ga het doen, door samen met mijn lezers, er 'onderzoekend' achter te komen, wat er nu 'echt' gebeurt en wat er ons is wijsgemaakt door de jaren heen. Door alles te benoemen, zoals het is, gaan we samen onze ware aard terug leren kennen. Deze van Licht en Liefde. De duisteren houden niet van Licht en daarom is "nu" de moment gekomen om 'uit te brengen' wat u dadelijk gaat lezen. Mag ik u al welkom heten in de komende ascentie. Zowel Moeder Aarde, als haar 'rechtvaardige bewoners' zullen spoedig 'overgaan', van deze oude derde dimensie naar een nieuwe Gouden Vijfde dimensie. De 'details' komt u te weten door dit boek te lezen. Niet door het te lezen en te geloven wat er staat. Neen, ik vraag u net om niets meer te 'geloven'. U heeft reeds veel te veel geloofd. Het enige waar u nog in mag geloven is in uzelf. Het is net datgene wat we niet meer, of niet genoeg meer doen. Indien u dit boek heeft gelezen en toegepast zult u vrij zijn van angsten, woede, frustraties en welke andere negatieve eigenschappen dan ook. U zult in staat zijn om "zelf" deze heersende energie 'om te polen' in het "positieve". Hierbij ga ik u alles uitleggen, wat u hoeft te weten. Een reis van de duisternis naar het Licht.Veel plezier

Een Nieuwe Wereld

Een nieuwe wereld PDF
Author: E. M. Janssen Perio
Publisher:
ISBN:
Size: 62.92 MB
Format: PDF, Kindle
Category : America
Languages : nl
Pages : 504
View: 5830

Get BookEen Nieuwe Wereld

Een nieuwe wereld PDF
Author: Sarah Lark
Publisher: De Fontein Romans & Spanning
ISBN: 9026142463
Size: 56.79 MB
Format: PDF, Docs
Category : Fiction
Languages : nl
Pages :
View: 7273

Get Book

Twee Poolse zusjes willen WO II ontvluchten naar Nieuw-Zeeland. Slechts één van hen krijgt een visum. Hun levenspad kruist zich met dat van de jonge piloot James McKenzie. ‘Een nieuwe wereld’ is opnieuw een heerlijke roman van Sarah Lark. Ze schrijft boeken waar romantiek, geschiedenis en leesplezier hand in hand gaan. Terwijl de Tweede Wereldoorlog door Europa raast, weten de Poolse zusjes Helena en Luzyna hun land te ontvluchten. Ze horen dat een groep jonge vluchtelingen naar Nieuw-Zeeland mag doorreizen en melden zich aan. Maar dan krijgt slechts één zus een visum... Aan de andere kant van de wereld komt James McKenzie in opstand tegen zijn ouders: hij wil zich als piloot in Europa inzetten. Maar weet deze jonge waaghals wel waar hij aan begint? Het lot brengt deze drie jonge mensen op elkaars pad – en samen vinden ze hun weg in een onzekere toekomst. Deze standalone-roman sluit aan bij Sarah Larks immens populaire ‘Nieuw-Zeeland’-boeken, de Kiward Station-serie van ‘Het land van belofte’, ‘Het lied van de wolken’ en ‘De roep van het land’; en de Elizabeth Station-serie van ‘Het land met de gouden kust’, ‘De schaduw van de kauri-boom’ en ‘De dag van de zonnewende’.

Eine Hoffnung Am Ende Der Welt

Eine Hoffnung am Ende der Welt PDF
Author: Sarah Lark
Publisher: BASTEI LÜBBE
ISBN: 3732512770
Size: 51.77 MB
Format: PDF, ePub, Mobi
Category : Fiction
Languages : de
Pages : 400
View: 6682

Get Book

Sarah Lark legt nach ihren großen Familiensagas nun eine ergreifende Liebesgeschichte zwischen Europa und Neuseeland vor. Der wunderbar illustrierte Roman EINE HOFFNUNG AM ENDE DER WELT knüpft an die Familiengeschichte der McKenzies aus der bekannten Weiße-Wolke-Saga an. In den Wirren der 1940er Jahre verschlägt es die junge Polin Helena mit ihrer Schwester Luzyna nach Persien. Als sie Aufnahme in Neuseeland erhalten sollen, keimt Hoffnung in Helena auf. Doch nur eine der jungen Frauen wird für die Verschickung ausgewählt. Zur gleichen Zeit bricht James McKenzie aus Neuseeland auf. Gegen den Willen seiner Eltern will der wagemutige Flieger in Europa für die Ideale der Freiheit kämpfen. Das Schicksal führt James' und Helenas Wege zusammen ... Zwei junge Menschen meistern ihr Schicksal und finden das Glück der Liebe vor einem dramatischen Kapitel der Weltgeschichte.

2065 Een Haalbare Nieuwe Wereld

2065 Een haalbare nieuwe wereld PDF
Author: Jan Ruijgrok
Publisher: Lulu.com
ISBN: 1326628704
Size: 13.87 MB
Format: PDF, Docs
Category : Fiction
Languages : nl
Pages : 152
View: 2124

Get Book

De zomer van 2065 brengen twee broers door in het zomerhuis van hun ouders. Ze ontdekken een essay over de grote veranderingen in de afgelopen 50 jaar. Voor het eerst hebben de twee broers diepgaande gesprekken over hetgeen hen beweegt en over de impact

Noodzakelijke Gesprekken

Noodzakelijke gesprekken PDF
Author: Mounir Samuel
Publisher:
ISBN: 9789491921841
Size: 42.95 MB
Format: PDF, Mobi
Category :
Languages : nl
Pages :
View: 7073

Get Book

'Mounir Samuel blijft nieuwsgierig tot op het bot en toont zijn liefde voor mensen. Het is tijd voor Noodzakelijke gesprekken. Lees dit boek.' ADELHEID ROOSEN.

Vloeken En Bidden Om Een Nieuwe Aarde

Vloeken en bidden om een nieuwe aarde PDF
Author: E. D. J. de Jongh
Publisher: Uitgeverij Verloren
ISBN: 9087041934
Size: 35.75 MB
Format: PDF, ePub, Docs
Category : Theologians
Languages : nl
Pages : 439
View: 4815

Get Book

De hoofdpersoon van deze biografie, de hervormde theoloog G.H. ter Schegget (1927-2001), had vanwege zijn loopbaan en zijn theologische en maatschappelijke opvattingen een veelbesproken leven. Zijn ervaringen als predikant met de armoede in Venezuela leidden tot een proefschrift waarin hij op bijbelse gronden pleitte voor revolutionaire veranderingen in denken en doen. Het riep verzet én bijval op. Na terugkeer in Nederland was Ter Schegget achtereenvolgens predikant in Berlijn en Varese, docent ethiek en filosofie aan een HBO-instelling in Driebergen en, als atheïst, verbonden aan de theologische faculteit van de Leidse universiteit, als kerkelijk hoogleraar ethiek. Hij was al vaker voorgedragen als hoogleraar, maar als gevolg van kerkelijke inmenging niet benoemd. Ter Schegget schreef een groot aantal boeken over maatschappelijke en bijbelse onderwerpen en was bij vele instanties en organisaties betrokken. Kenmerkend voor zijn optreden was zijn opvatting: er is altijd ook een andere kant.

Ontdekkers Van Een Nieuwe Wereld

Ontdekkers van een nieuwe wereld PDF
Author: Arthur Durham Divine
Publisher:
ISBN: 9789022839706
Size: 41.87 MB
Format: PDF
Category :
Languages : nl
Pages : 272
View: 7246

Get Book

Geschiedenis van de grote ontdekkingsreizen naar Afrika, Indië en Amerika, voorafgegaan door een beknopte schets van de tochten in de Oudheid en ten tijde van de Vikingen.