Protectia Psi

Protectia Psi PDF
Author: Anca Bogdan
Publisher: Createspace Independent Pub
ISBN: 9781479123803
Size: 28.49 MB
Format: PDF, ePub
Category : Body, Mind & Spirit
Languages : ro
Pages : 226
View: 335

Get Book

DESPRE CREATIE, IERARHII SPIRITUALE, PROTECTIE PSIHO-ENERGETICA, PRACTICI DE MEDITATIE & SISTEME ENERGETICE DE EVOLUTIE SPIRITUALA "Protectia Psi - Calea Reconectarii Divine" reprezinta o serie de informatii din domeniul Cosmogenezei si Ierarhiilor Spirituale, de procedee si metode de lucru pentru meditatie si protectie psiho-energetica, menite sa ajute si sa ghideze pe cei interesati de domeniul spiritualitatii si care cauta sa inteleaga rolul nostru ca rasa umana, in cadrul Creatiei lui D-zeu UNUL." Protectia Psiho-energetica este capacitatea de proiectie mental-magnetica a unui Spirit intrupat, in scopul de a se proteja pe sine sau de a proteja alte entitati, spatii, obiecte, impotriva unor agresiuni energetice venite din partea unor emitatori - Spirite intrupate sau destrupate, Entitati malefice sau Aparate psihotronice." DIN CUPRINS: DESPRE CREATIE CERURI SI ANTICERURI IERARHII SPIRITUALE SPIRITELE SI CELE 3 RASE MAESTRI ASCENSIONATI DESPRE EXTRATERESTRII SI ZEI ATACUL PSI PROTECTIE PSIHO-ENERGETICA METODE DE PROTECTIE PSI PRACTICI DE MEDITATIE SISTEME ENERGETICE REIKI SISTEME EZOTERICE RECONECTARE DIVINA Anca Bogdan"

Arta R Zboiului Psi Protec Ia

Arta r  zboiului PSI   Protec  ia PDF
Author: Ovidiu-Dragoș Argeșanu
Publisher: Pro Dao
ISBN:
Size: 28.36 MB
Format: PDF, ePub, Docs
Category : Self-Help
Languages : ro
Pages :
View: 7349

Get Book

Lumea a înnebunit și suntem victimele atacurilor PSI la orice pas. Ca să prevenim atacurile sau să reparăm psihicul afectat, este necesar să știm cum sunt acestea alcătuite și cum funcționează. „Se impunea apariția lucrării Arta războiului PSI: Protecția? Numai cei care o vor citi și care o vor practica vor putea spune. Nu am pretenția că voi spune totul. Nici nu am intenția asta. Doresc numai să deschid drumuri pentru cei care vor, pot și trebuie să învețe să folosească lumina, energiile, entitățile de lumină sau de întuneric. Din punctul de vedere al unui luptător al luminii, ai nevoie de sursa de energie, de muniție, pentru orice faci. Degeaba, spuneam cursanților mei, discuți despre cilindri de lumină, conuri, scuturi, săgeți sau alte arme de foc, dacă nu ai capacitatea de a le da putere la nivel astral. Odată având acces la lumină, se poate învăța orice și vibrația practicantului va crește, iar puterea lui, reprezentată de sistemele de protecție și atac, va fi mai mare. Lumea a înnebunit și suntem victimele atacurilor PSI la orice pas: de la vânzătorul ambulant care este învățat să-ți spună poezia și să ți se concentreze pe al treilea ochi, la televiziune și campanii electorale. Pentru a ști cum să ne apărăm, nu este absolut necesar să știm foarte multe, dar știind, este mai ușor decât în lipsa cunoașterii. De aceea este bine să avem o noțiune clară asupra psihicului uman – o mașină care se poate defecta. Ca să previi asta sau ca să o repari, este necesar să știm cum este ea alcătuită și cum funcționează. Trebuie să precizez că, indiferent de protecția pe care ne-o facem noi, nu suntem inexpugnabili și cel mai bun sistem de protecție este Dumnezeu.” (Ovidiu-Dragoș Argeșanu)

Arta R Zboiului Psi

Arta R  zboiului PSI PDF
Author: Ovidiu Dragoș Argeșanu
Publisher: Pro Dao
ISBN:
Size: 42.58 MB
Format: PDF, Docs
Category : Body, Mind & Spirit
Languages : ro
Pages : 189
View: 334

Get Book

Privind prin prisma omului simplu, Războiul PSI pare de domeniul fantasticului. Puterea nebănuită a psihicului poate fi folosită pentru atacarea, manipularea şi distrugerea altor oameni. Folosirea neraţională a cunoaşterii ezoterice este periculoasă şi este nevoie ca aceasta să fie controlată cumva. Arta războiului PSI și este combinaţia ideală de elemente necesare protecţiei personale şi a celor din jur. „Cum am ales de mult timp ca viața mea să nu fie una simplă, evident că această carte mi-a ridicat o nouă problemă: în ce măsură și până unde poate fi spus adevărul. Unde trebuie să mă opresc în căutările mele, până unde să spun și unde trebuie să încep să tac. Niciodată nu am simțit nevoia să nu spun un lucru și din cauza aceasta mi s-a spus că pot face mai mult rău decât bine. Niciodată nu mi-am dorit să lupt PSI cu cineva. De multe ori însă devenim prea plini de propriile noastre cunoștințe și puteri și atunci Dumnezeu ne îngăduie să fim loviți de cineva ca să mergem mai departe. Prin tot ceea ce ni se întâmplă, care de multe ori ni se pare rău, nu facem decât să învățăm și să ne descoperim propriile limite și să le depășim. Îmi doresc să existe oameni mai bine pregătiți decât mine, pentru că protecția PSI a unui popor este dată și de fiecare individ în parte, dar și de vârfurile lui.” (Ovidiu Dragoș Argeșanu)

Aparate Echipamente I Ma Ini Pentru Protec Ia Plantelor

Aparate  Echipamente   i Ma  ini pentru Protec  ia Plantelor PDF
Author: Walter Stahli
Publisher: Walter Stahli
ISBN: 9738287391
Size: 32.11 MB
Format: PDF, Docs
Category : Science
Languages : ro
Pages : 388
View: 307

Get Book

Manual universitar pentru studenții specializărilor ”PROTECȚIA PLANTELOR” și ”MAȘINI ȘI INSTALAȚII pentru AGRICULTURĂ și INDUSTRA ALIMENTARĂ” de la Universitatea de Științe Agricole a Banatului din Timișoara

Arta Terapiei Psi

Arta terapiei PSI PDF
Author: Ovidiu-Dragoș Argeșanu
Publisher: Pro Dao
ISBN:
Size: 36.50 MB
Format: PDF, Docs
Category : Body, Mind & Spirit
Languages : ro
Pages :
View: 7401

Get Book

Dincolo de terapie este educația spirituală a unui om. Inițial credeam că cel mai important lucru este să se vindece un om. Apoi am înțeles că este mai important să se schimbe, să devină mai bun, pentru că dacă nu se întâmplă așa, va bubui pe altă parte. Adică se va îmbolnăvi din nou. Și am înțeles că este mai importantă evoluția spirituală în perspectiva vindecării. Vindecarea sinelui duce în perspectivă la vindecarea trupului.

Atacul Psi

Atacul PSI PDF
Author: Ovidiu-Dragoș Argeșanu
Publisher: Pro Dao
ISBN:
Size: 66.28 MB
Format: PDF, ePub
Category : Body, Mind & Spirit
Languages : ro
Pages :
View: 4991

Get Book

Cunoaşterea înseamnă putere, iar puterea corupe. Magia a început să se practice la nivel politic, în sport, în afaceri, medicină, armată şi spionaj. Aproape nu este domeniu în care cunoaşterea esoterică să nu aibă aplicaţii. În ce măsură aceste lucruri sunt adevărate, care sunt principiile care stau la baza acţiunii lor, cum sunt aplicate în viaţa de zi cu zi, în terapiile alternative, asta îşi propune lucrarea de faţă, ca o concretizare a experienţei de optsprezece ani în care autorul a studiat ortodoxia, artele marţiale, Reiki şi magia poporului român.

Revista De Psihologie

Revista de psihologie PDF
Author:
Publisher:
ISBN:
Size: 59.18 MB
Format: PDF, ePub
Category : Psychology
Languages : ro
Pages :
View: 167

Get Book