Biruitorii Mor Ii

Biruitorii mor  ii PDF
Author: Fodor Ioan Daniel
Publisher: Elefant Online
ISBN: 6068365239
Size: 21.27 MB
Format: PDF, ePub, Docs
Category : Fiction
Languages : ro
Pages : 590
View: 2101

Get Book

Trăiți aventura cunoașterii totale a Vieții, citind romanul Biruitorii morții. Dragoste și aventură! Refaceți cuceririle spirituale ale Daciei și depășiți granițele dintre spirit și materie! Citiți acest roman, care deschide orizonturi multiple în fața minții noastre însetate de nemurire, de permanență. Un roman de peste 1000 de pagini, care se absorb pe nerăsuflate!

Biblia

Biblia PDF
Author: Biserica Ortodoxă Română
Publisher: Nicolae Sfetcu
ISBN:
Size: 37.94 MB
Format: PDF
Category :
Languages : en
Pages : 1575
View: 6609

Get Book

La inceput a facut Dumnezeu cerul si pamantul. Si pamantul era netocmit si gol. Intuneric era deasupra adancului si Duhul lui Dumnezeu Se purta pe deasupra apelor. Si a zis Dumnezeu: "Sa fie lumina! Si a fost lumina. Si a vazut Dumnezeu ca este buna lumina, si a despartit Dumnezeu lumina de intuneric. Lumina a numit-o Dumnezeu ziua, iar intunericul l-a numit noapte. Si a fost seara si a fost dimineata: ziua intai.

Biblia Ortodox

Biblia Ortodox   PDF
Author: Librăria Veche
Publisher: Librăria Veche
ISBN:
Size: 13.26 MB
Format: PDF, Kindle
Category :
Languages : ro
Pages :
View: 7662

Get Book

Biblia Ortodoxă sau Sfânta Scriptură așa cum a îngrijit-o Prea Fericitul Părinte TEOCTIST Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române și aprobată de Sfântul Sinod.

Revista De Istorie

Revista de istorie PDF
Author:
Publisher:
ISBN:
Size: 47.31 MB
Format: PDF, ePub
Category : History
Languages : ro
Pages :
View: 7149

Get BookDic Ionarul Limbii Rom Ne

Dic  ionarul limbii rom  ne PDF
Author: Academia Română
Publisher:
ISBN: 9789732701652
Size: 36.29 MB
Format: PDF, Kindle
Category :
Languages : ro
Pages :
View: 2581

Get BookScrisori Note De C L Torie

Scrisori   Note de c  l  torie PDF
Author: Mihail Kogălniceanu
Publisher:
ISBN:
Size: 71.41 MB
Format: PDF, ePub, Mobi
Category : Romania
Languages : ro
Pages : 307
View: 1909

Get BookEvanghelia Dup Ioan

Evanghelia dup   Ioan PDF
Author: Beniamin Fărăgău
Publisher: Fundația Istoria Binecuvântării
ISBN: 9737519795
Size: 30.29 MB
Format: PDF, Mobi
Category : Religion
Languages : ro
Pages : 598
View: 4287

Get Book

Deşi mulţi dintre noi afirmăm că au auzit de Dumnezeu şi "cred" în Hristosul care a afirmat despre Sine: "Eu am venit ca oile Mele să aibă viaţa şi s-o aibă din belşug", totuş nu este prea greu să recunoaştem puţinătatea vieţii în "creştinismul" nostru, puţinătatea puterii lăuntrice. Ne lipeşte puterea de a renunţa la noi înşine în favoarea celuilalt; puterea de stăpânire atunci când suntem provocaţi; puterea de a rămâne smeriţi atunci cănd suntem lăudaţi; puterea de a dărui atunci când suntem ispitiţi să cerem; puterea de a răbda atunci cand trecem prin greu; puterea de a vorbi de bine atunci când suntem vorbiţi de rău; puterea de a întoarce celălalt obraz atunci când suntem pălmuiţi şi scuipaţi pe nedrept; puterea de a sta liniştiţi în faţa morţii, pentru că ştim de unde am venit şi unde ne ducem. Ca şi atunci, şi astăzi profilul adevăratului Hristos a început să se şteargă până şi în bisericile noastre, deşi le numim creştine. Ca şi atunci, şi astăzi viaţa mai-marilor norodului şi a mai-mairlor bisericii dovedeşte că Hristosul a fost schimbat cu alţi hristoşi, mai "comozi" sau mai "potriviţi" vremurilor pe care le trăim. Ca şi atunci, şi astăzi suntem atât de îndrăgostiţi de tradiţiile noastre, de datinile noastre strămoşeşti, încât, dacă Însuşi Întrupatul Fiu al lui Dumnezeu ar apărea între noi, aruncând o provocare tradiţiilor noastre, L-am răstigni din nou, ca să nu ne strice obiceiurile. Ca pe vremea lui Ioan, şi astăzi sunt multi pretinşi hristoşi care ne oferă "viaţa din belşug" dupa care tânjim. Dar dacă viaţa este pe măsura hristosului în care credem, atunci este vital să aflăm care este adevăratul Hristos. Iar atunci când Domnul Isus Hristos afirmă ca El este Calea, Adevărul şi Viaţa şi că nimeni nu vine la Tatăl decât prin El, necesitatea unui astfel de demers se impune de la sine. Or, tocmai demersul acesta ne este mediat de Evanghelia dupa Ioan, care a fost scrisă ca noi să credem că Isus este Hristosul, Fiul lui Dumnezeu şi, crezând, să avem viaţa în Numele Lui.

Sf Nta Scriptur

Sf  nta Scriptur   PDF
Author:
Publisher:
ISBN:
Size: 52.42 MB
Format: PDF, ePub
Category :
Languages : ro
Pages :
View: 4612

Get Book